ŠTO JE OKITOKI?

Vjerujemo da je partnerski odnos između odgojitelja i obitelji temeljni sustav u kojem se dijete razvija i raste. Nužno je osigurati izravnu, dvosmjernu i kontinuiranu komunikaciju između roditelja i odgojitelja, upravo smo se radi toga odlučili koristiti Okitoki.

Okitoki je zatvorena društvena mreža za predškolske ustanove, namijenjena za razmjenu informacija, znanja i digitalnih sadržaja s roditeljima. Okitoki olakšava svakodnevne obveze odgojitelja, ubrzava protok informacija i daje uvid roditeljima u aktivnosti njihovog djeteta – jednostavnim i funkcionalnim alatima otvara direktnu i pravovremenu komunikaciju, uvažavajući emotivne i prirodne potrebe obje strane.

Okitoki je razvijen u suradnji s odgojiteljima, roditeljima i stručnim suradnicima te je u potpunosti prilagođen hrvatskim predškolskim ustanovama. Platformi mogu pristupiti samo oni korisnici koji su podatke za pristup dobili od dječjeg vrtića DV Bambi.

Okitoki roditeljima omogućava:

  • Pristup fotografijama i objavama odgojitelja u realnom vremenu
  • Pristup izvještajima i aktivnostima koje je kreirao vrtić
  • Prikaz kalendara za dnevni, tjedni ili mjesečni raspored aktivnosti njihovog djeteta
  • Sustav plaćanja vrtićnine koristeći Okitoki – pregled i plaćanje svih troškova na jednom mjestu

OKITOKI se može koristiti na računalima, mobitelima i tabletima. Na računalu Okitoki se koristi putem web preglednika, a na mobilnim uređajima putem mobilne aplikacije koja se može preuzeti u Google ili Apple trgovinama.