Upisi i potrebna dokumentacija

RODITELJSKI SASTANAK – NOVOUPISANA DJECA

Sastanak s roditeljima novoupisane djece održat će 28.8.2023. u 17:00 sati putem Zoom aplikacije. Poveznicu za sastanak dobit ćete na mail nekoliko dana prije održavanja samog sastanka.

REZULTATI UPISA U DJEČJI VRTIĆ BAMBI 2023-2024

OBAVIJEST RODITELJIMA – RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA

U nastavku možete pronaći raspored inicijalnih razgovora za objekt Trstenik. Raspored inicijalnih razgovora za ostale objekte objavit ćemo 20.6.2023. Na inicijalni razgovor treba donijeti ispunjeni Zahtjev za upis-inicijalni upitnik 2023-2024, odnosno ispunjeni Obrazac za inicijalni razgovor (za objekt Podsused) te ispunjenu dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje subvencije pojedine Općine/Grada (Općina Pušća, Općina Jakovlje, Grad Zagreb). Navedenu upisnu dokumentaciju možete pronaći na našoj web-stranici pod rubrikom Upisi.

RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA TRSTENIK

RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA PUŠĆA

RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA JAKOVLJE

RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA PODSUSED – SOPOT I MENDLOVA

OBAVIJEST RODITELJIMA – OBJAVA REZULTATA NATJEČAJA ZA UPISE

Rezultati natječaja za upis u pedagošku godinu 2023./2024. bit će objavljeni na web stranici vrtića u ponedjeljak 19. lipnja 2023.

VAŽNO!!

Prilikom predaje zahtjeva za upis putem sustava e-Upisi, u koraku Odabir ustanove i programa na ekranu će se prikazati tražilica i lista dječjih vrtića/ustanova. Molimo odaberite Dječji vrtić Bambi Trstenik. Nakon odabira vrtića/ustanove, u sljedećem koraku nudi se mogućnost odabira lokacije i programa.

JAVNA OBJAVA UPISA 2023-2024

E-upisi – korisničke upute roditelji

PRAVILNIK O UPISU DJECE

Za sva pitanja
slobodno nas kontaktirajte

Što kažu roditelji?

“Draga Renata, htjela sam reći kako su jako kvalitetni newsletteri koje dobivamo od vrtića. Ne znam tko koji radi, ali jako su korisni. Često napravimo. Pohvala tetama. ”

Mama Tamara
0
LITTLE PEOPLE
0
TEACHERS
0
ACTIVITIES
0
HAPPY PARENTS