Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i  predškolskog odgoja i obrazovanja u Dječjem vrtiću Bambi

Dana 21. siječnja 2022. ravnateljica Dječjeg vrtića Bambi potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i  predškolskog odgoja i obrazovanja u Dječjem vrtiću Bambi“ (UP.02.2.2.16.0208) s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Projekt se u sklopu natječaja „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ financira sredstvima Europskog socijalnog fonda (85%) i sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) do ukupne vrijednosti projekta od 1.796.676,57 kn. Projekt se provodi od 21. siječnja 2022. godine do 21.rujna 2023. godine.

Cilj projekta je unaprjeđenje usluga u DV Bambi kroz produljenje radnog vremena s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe rani predškolskog odgoja i obrazovanja. Postojećim i budućim polaznicima vrtića omogućit će se korištenje usluga u poslijepodnevnim satima, kao i pohađanje posebnog programa, dok će se kroz zapošljavanje stručnog i tehničkog kadra te jačanjem kompetencija omogućiti pružanje kvalitetnije usluge.

Kontakt osoba za više informacija o projektu je Renata Brekalo (renata.brekalo@gmail.com).

Više o europskim fondovima saznajte www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

 

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Bambi.